varjasjudit@varjasart.com

+36 70 704 9128

a

Sajtó-

megjelenések

Összegyűjtöttem nektek, hogy hol találkozhattatok már velem korábban. Ezeken az oldalakon még többet megtudhattok az alkotásaimról és rólam. Minden rólam írt cikkért,  és minden interjúért nagyon hálás vagyok, örülök, hogy érdekesnek találják a munkámat, és ennyi helyen írnak rólam és a munkásságomról. 

Sümegi Gokard

2023. 02. 08.

Tehetséges, 12 éves gokardversenyző, Talabér Emília járműve új mintázatban tetszeleg. Az új arculatot az általam festett sümegi Szuper Lépcső ihlette. Megtiszteltetés számomra, hogy az én munkám egy ilyen nemes dologban is megjelenhet. Emília kitartása és alázata a sporttal kapcsolatban mindenki számára inspiráló és azt gondolom követendő példa bármely korosztály számára.

 

“Összefogtak a károsultakért”

2023.02.14.

A Törökországban történt tragédia után mindenképp segíteni akartam. Dobó Zoltán polgármesterrel összefogva árverésre bocsátottam Ragyogó Balaton című alkotásomat. Az ebből befolyt összeget, pedig a rászorulók segítésére fordítjuk.

www.veol.hu

A Szuper lépcső Sümegen

2022. 11. 21.

A Szuper Lépcső elkészültével  a hír több lapban és online újságban is megjelent. A lépcső motívumaiban visszaköszönnek Sümeg számos jellegzetessége, például  a gesztenyevirág, Kisfaludy Sándor és Szegedi Rózára kedvenc virágai, a liliom, a rózsa és az aranyeső. Ezen kívül, Sümegen a szőlészeti-borászati hagyományok is fontosak, így az oldalfalon ez is megjelenik, ahogy a püspöki palota is. A lépcsőn a városcímerben található minta, középen pedig Ramassetter Vince kékfestő motívuma tűnik fel. 

www.veol.hu
www.travelo.hu
welovebalaton.hu
ajkaiszo.hu
likebalaton.hu
sokszinuvidek.24.hu
www.blikk.hu

“Visszaúsztak az aranyhalak”

2022. 09. 30.

A 2016-ban festett Halas Lépcsőt, 2022-ben újraalkottam. 22 napi munkába került, de azt hiszem az eredmény magáért beszél. Mindig büszkeséggel tölt el mikor meglátok egy képet a Facebookon, amit a Halas lépcsőről töltöttek fel. Nagyon megtisztelő, hogy végül ilyen híres látványossággá nőtte ki magát a munkám. Alább olvashattok bővebben a lépcsőről.

welovebalaton.hu
sokszinuvidek.24.hu
www.travelo.hu
likebalaton.hu
www.kozterkep.hu
pecaverzum.hu
www.hirbalaton.hu
femina.hu
www.turistamagazin.hu
www.balatonica.hu
www.dakaotthon.hu

“Újabb street art alkotást kapott Tapolca”

2022. 09. 03.

A tapolcai Malom-tó közelében festett street art alkotásom mindössze 8 nap alatt készült el. A Halas lépcsőhöz hasonlóan maradtam a tavirózsás, koi pontyos motívumoknál, ezen kívül az alkotásban még helyet kapott maga a malom is. 

welovebalaton.hu
likebalaton.hu
www.veol.hu
hatizsak.blogstar.hu

“A fosszíliáktól a mandalákig”

2022.04.09.

Csobánc Művelődési Ház majdnem hatvan négyzetméteres egyik belső falfelületét díszítettem a már ismert mintáimmal. Azt vallom, hogy egy alkotó számára szár­nyakat adhat, amennyiben a megrendelőtől szabad kezet kap. Szárnyalt is a képzeletem ezek minták alkotásakor, és azt gondolom meg is lett az eredménye!

www.feol.hu
tapolcaimedia.hu

“Újdonsággal bővült Varjas Judit szakmai repertoárja”

2021.03.14.

Street art munkáimmal váltam ismertté, üveg és alpakka evőeszközből készített ékszerek tettek népszerűvé a piacokon, az ötletemre, hogy  strucctojásokat díszítek majd, mindenkit megleptem. Mindezek után is új dologgal bővítem a szolgáltatásaim listáját…

www.veol.hu

“Varjas Judit az egyik legfelkapottabb árus a Liliomkert piacon”

2020.10.29.

Ha olvastad a történetemet, akkor már tudod, hogy nagyon fiatal korom óta viszem a kézzel készült portékaimat a piacra. Az üveg és villa ékszereim legnagyobb örömömre egyre híresebbek lettek, úgy látszik nagyon elnyerték a vásárlók tetszését. Köszönöm minden vásárlómnak a bizalmat, megtiszteltetés, hogy az én alkotásaimat viselitek!

veol.hu
likebalaton.hu

Indulhat az ugri-bugri!

2019. 10. 29. 

“Összesen 12,5 nap munka, kb 100 munkaóra, 23 liter festék, lakk, hengerek… és sorra kerültek fel a rajzok a beton felületre.” De mondhatom, megérte! A kicsik mostmár a szabadban élvezhetik a mozgás és a játék örömét, ezen az igazán színes és interaktív pályán!

kolping.hotel.hu

Strucctojások új köntösben

2017.04.03.

Húsvétra kitaláltam egy kis újdonságot. Strucctojásokat díszítettem, amik gyorsan népszerűvé váltak, hiszen ékes díszei lehetnek bármilyen szobának. Hatalmas örömöre külfödön is elhíresültek ezek a tojások.

www.veol.hu

“Villaékszerek az év hölgyétől”

2015.03.25.

A cikk még egyetemista koromban íródott. Ha kíváncsi vagy hogyan kezdtem a karrieremet, olvasd el és ismerj meg mégjobban!

www.veol.hu

Ezek a cikkeket se hagyd ki!

Ahol még találkozhattál velem